Forum Moved

Check here for periodic posting about the status of this website, or post a suggestion for the website

Moderator: Staff

Forum Moved

Postby Tad » Mon Dec 07, 2015 8:12 pm

Due to a failure at my old ISP, I have moved the forum to a new host. I'll also be doing some small upgrades. In the mean time, let me know if you discover something that isn't working. I did find that the image uploader works, but isn't generating previews. I'll be addressing that shortly.

Thanks for the patience!

-Tad
[email protected]
https://www.planetisuzoo.com
2001 Trooper - 4.77s, 3xARB, OME 919HD springs. 255x85 Maxxis Bighorn MTs
1999 Rodeo - rebuilt DD
User avatar
Tad
Site Admin
 
Posts: 5577
Joined: Mon Jun 23, 2003 9:02 pm
Location: Wandering Around
Has thanked: 122 times
Have thanks: 98 times

Sponsor
 

Re: Forum Moved

Postby JoeIsuzu » Mon Dec 07, 2015 10:49 pm

Looks like it can't find the imagemagick binary. Not there, or in a different location than expected? If you have shell access, it would take a second or two to find it.

Jack
Original owner, 1983 Isuzu P'up LS Diesel. Engine overhauled by JLEMOND. Ready for new paint now!
1994 Isuzu Amigo 2wd
IsuzuPup.com
"There are no dumb questions"?! Maybe not...
but there are smart ways to ask. Old, but classic:
How To Ask Questions The Smart Way
JoeIsuzu
Almost Joe Isuzu
 
Posts: 2504
Joined: Fri Jul 13, 2007 9:37 pm
Location: Germantown (next to Elvistown), TN
Has thanked: 119 times
Have thanks: 110 times

Re: Forum Moved

Postby Tad » Mon Dec 07, 2015 11:01 pm

Thanks. I did just fix that. Keep looking :)

-Tad
[email protected]
https://www.planetisuzoo.com
2001 Trooper - 4.77s, 3xARB, OME 919HD springs. 255x85 Maxxis Bighorn MTs
1999 Rodeo - rebuilt DD
User avatar
Tad
Site Admin
 
Posts: 5577
Joined: Mon Jun 23, 2003 9:02 pm
Location: Wandering Around
Has thanked: 122 times
Have thanks: 98 times


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests