PlanetIsuzoo.com (Isuzu SUV Club)

Welcome to the Planetisuzoo Forums!
It is currently Wed Sep 30, 2020 11:21 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 80 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: New Policy
PostPosted: Fri Feb 02, 2018 4:25 pm 
Offline
Drives on Pavement

Joined: Fri Feb 02, 2018 10:55 am
Posts: 6
Hi Tad,
My question is why my husband can't get back on Planet Isuzu? He hasn't been able to get on no matter how many times you all send him a link. Is it possible he is one of the user's that got banned? :cry:


Top
 Profile  
 

 Post subject: Re: New Policy
PostPosted: Wed Apr 24, 2019 3:02 am 
Offline
Drives on Pavement

Joined: Tue Apr 23, 2019 10:03 pm
Posts: 14
hey everyone. I just got a 1996 rodeo 2.6 and it cranks over but dies and shuts off immediately. If I keep doing it, the more i keep turning the igition all the way to start, it begins to sputter like it wants to turn on. I'm literally there for 15-30 mins turning the engine over until it starts. and when it does start it idles really poorly. the engine is just shaking and banging until it warms up and then it's relatively smooth but will then sputter and bog down under acceleration. I've already replaced the fuel pump and now im trying the cam and crank sensors. I'd just like to know if anyone can tell me where on the engine the crank and cam position sensors are. I'm really desperate to try and fix it


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Policy
PostPosted: Mon Jul 29, 2019 10:31 am 
Offline
Drives on Pavement

Joined: Wed Mar 30, 2016 12:28 am
Posts: 22
Yesterday I listed my 1995 Trooper Limited for sale. For whatever reason, there are no views/visits. Where did things go wrong? Joe (303)912-2220 / [email protected]


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Policy
PostPosted: Tue Dec 10, 2019 4:13 pm 
Offline
Drives on Gravel

Joined: Mon May 20, 2019 2:25 pm
Posts: 31
FissionVission wrote:
hey everyone. I just got a 1996 rodeo 2.6 and it cranks over but dies and shuts off immediately. If I keep doing it, the more i keep turning the igition all the way to start, it begins to sputter like it wants to turn on. I'm literally there for 15-30 mins turning the engine over until it starts. and when it does start it idles really poorly. the engine is just shaking and banging until it warms up and then it's relatively smooth but will then sputter and bog down under acceleration. I've already replaced the fuel pump and now im trying the cam and crank sensors. I'd just like to know if anyone can tell me where on the engine the crank and cam position sensors are. I'm really desperate to try and fix it

Check the injectors, i had a similar issue.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Policy
PostPosted: Fri Jun 05, 2020 12:25 pm 
Offline
Drives on Pavement

Joined: Tue Jun 02, 2020 2:58 pm
Posts: 2
janesunstars wrote:
Hi Tad,
My question is why my husband can't get back on Planet Isuzu? He hasn't been able to get on no matter how many times you all send him a link. Is it possible he is one of the user's that got banned? :cry:

I can't see any of my posts. I think something is broken. I just joined, got the link and still nothing shows.
Admins don't answer any PM's either.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 80 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
VigLink badge