New Policy

Check here for periodic posting about the status of this website, or post a suggestion for the website

Moderator: Staff

Re: New Policy

Postby janesunstars » Fri Feb 02, 2018 4:25 pm

Hi Tad,
My question is why my husband can't get back on Planet Isuzu? He hasn't been able to get on no matter how many times you all send him a link. Is it possible he is one of the user's that got banned? :cry:
janesunstars
Drives on Pavement
 
Posts: 6
Joined: Fri Feb 02, 2018 10:55 am
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Sponsor
 

Re: New Policy

Postby FissionVission » Wed Apr 24, 2019 3:02 am

hey everyone. I just got a 1996 rodeo 2.6 and it cranks over but dies and shuts off immediately. If I keep doing it, the more i keep turning the igition all the way to start, it begins to sputter like it wants to turn on. I'm literally there for 15-30 mins turning the engine over until it starts. and when it does start it idles really poorly. the engine is just shaking and banging until it warms up and then it's relatively smooth but will then sputter and bog down under acceleration. I've already replaced the fuel pump and now im trying the cam and crank sensors. I'd just like to know if anyone can tell me where on the engine the crank and cam position sensors are. I'm really desperate to try and fix it
FissionVission
Drives on Pavement
 
Posts: 14
Joined: Tue Apr 23, 2019 10:03 pm
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Re: New Policy

Postby Shodu » Mon Jul 29, 2019 10:31 am

Yesterday I listed my 1995 Trooper Limited for sale. For whatever reason, there are no views/visits. Where did things go wrong? Joe (303)912-2220 / [email protected]
Shodu
Drives on Pavement
 
Posts: 22
Joined: Wed Mar 30, 2016 12:28 am
Has thanked: 1 time
Have thanks: 1 time

Re: New Policy

Postby *generic_name* » Tue Dec 10, 2019 4:13 pm

FissionVission wrote:hey everyone. I just got a 1996 rodeo 2.6 and it cranks over but dies and shuts off immediately. If I keep doing it, the more i keep turning the igition all the way to start, it begins to sputter like it wants to turn on. I'm literally there for 15-30 mins turning the engine over until it starts. and when it does start it idles really poorly. the engine is just shaking and banging until it warms up and then it's relatively smooth but will then sputter and bog down under acceleration. I've already replaced the fuel pump and now im trying the cam and crank sensors. I'd just like to know if anyone can tell me where on the engine the crank and cam position sensors are. I'm really desperate to try and fix it

Check the injectors, i had a similar issue.
*generic_name*
Drives on Gravel
 
Posts: 31
Joined: Mon May 20, 2019 2:25 pm
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Re: New Policy

Postby RodeoGipsy » Fri Jun 05, 2020 12:25 pm

janesunstars wrote:Hi Tad,
My question is why my husband can't get back on Planet Isuzu? He hasn't been able to get on no matter how many times you all send him a link. Is it possible he is one of the user's that got banned? :cry:

I can't see any of my posts. I think something is broken. I just joined, got the link and still nothing shows.
Admins don't answer any PM's either.
RodeoGipsy
Drives on Pavement
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 02, 2020 2:58 pm
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Previous

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest